Couperose behandeling Rheden

Bij couperose is er sprake van een beschadiging van de bloedvaatjes in het gezicht. Alhoewel het een onschuldige aandoening is, kan het toch als cosmetisch storend worden ervaren. Beauty2D behandelt couperose effectief met de speciale producten van skindications.

Van jouw roodheid af?

Wat is couperose?

Bij couperose zijn de bloedvaatjes in het gezicht verwijd. Goed werkende bloedvaatjes gaan open en dicht, bijvoorbeeld om het lichaam warm te houden. Bij couperose werken de bloedvaatjes minder goed, waardoor ze open blijven staan. Er stroomt dan continu bloed doorheen en de vaatjes worden zo meer zichtbaar onder het huidoppervlak. Couperose komt voornamelijk voor op de wangen, het voorhoofd en de kin. De vaatjes zijn rood tot paars van kleur en kunnen geen kwaad. Toch kan je couperose als storend ervaren.

Couperose, hoe ontstaat dat?

Wanneer we ouder worden, wordt onze huid dunner. De bloedvaatjes worden daarom zichtbaarder. Daarnaast kan couperose verergeren door bijvoorbeeld overmatige blootstelling aan zonlicht, pittig eten, temperatuur- en hormonale schommelingen en alcohol.

Couperose komt vooral voor bij mensen met een lichte huid.

Couperose behandeling

Schoonheidssalon Beauty2D vermindert couperose door gebruik te maken van de speciale producten en behandelingen van skindications.

Wat je kunt verwachten na behandeling en gebruik van de producten

  • Roodheden worden verminderd
  • Hyperactieve vaatreacties worden gereguleerd
  • De vaatwanden worden gestabiliseerd
  • De opbouw van ongewenste vaatjes wordt gestopt
  • Onstekingsprocessen worden verminderd
  • De gevoeligheid wordt gereguleerd
  • De huidbarrière wordt hersteld
  • Een neurocosmetische werkstof vermindert oneffenheden en geeft een aangenaam gevoel

Couperose Therapy 75 min.

Speciale behandeling voor mensen met Couperose of Rosacea.

De behandeling vermindert de roodheid in de huid, de vaatwanden worden verstevigd, de gevoeligheid wordt gereduceerd en de huidbarrière wordt hersteld.

Gentle cleansing milk, pH Balancer & Enzyme Foam Powder, Activating Gel masker, Couperose Therapy Serum 1 of 2, Sobye massage of microdermabrasie, Collageenvliezen met Instant Lifting Booster, eindverzorging.

Met SØbye Massage € 65,00

Met Microdermabrasie € 80,00