Acne Rheden

Heb je last van mee-eters, puistjes en pukkeltjes? Heb je pijnlijke ontstekingen en voel je je onzeker door acne? Schoonheidssalon Beauty2D in Rheden behandelt acne, waarbij de acne aanzienlijk vermindert of zelfs verdwijnt.

Verlost zijn van acne?

Hoe ontstaat acne?

Tijdens de pubertijd gaat het lichaam meer hormonen produceren. Deze hormonen zorgen ervoor dat de talgproductie uit balans raakt. Talg wordt geproduceerd door de talgklieren in de huid, waarbij het talg (vet) zorgt voor een soepele en beschermde huid.

De talgklieren produceren meer talg en de kliertjes raken verstopt. Er vormen zich comedonen (mee-eters) en wanneer deze ontstoken raken, verschijnt het welbekende witte kopje. Acne is al erg genoeg, helaas hebben veel mensen ook te maken met de littekens die ontstaan. De vaak jeukende plekjes en het uitknijpen kunnen zorgen voor levenslange littekens.

skindications

Voor het behandelen van acne wordt gebruik gemaakt van het submerk van Reviderm, namelijk skindications. De skindications cosmeceuticals productlijn combineert dermatologische kennis met medische bevindingen voor het creëren van een op maat gemaakt huidverzorgingsplan, met uitstekende resultaten.

Acne behandelplan

In het behandelplan staat hoe het op dit moment is gesteld met jouw huid. Je wensen en doelen worden besproken en de schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten die bijdragen aan het beste en snelste resultaat worden met jou doorgenomen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en zijn de behandelingen resultaatgericht.

Meld je aan voor het consult