Merken

Payot

Sensoriële lichaamsverzorging voor lichaam en gezicht

PAYOT betekent vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar innovatie en sensorialiteit. 

Al bijna 100 jaar helpt PAYOT vrouwen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen.

De PAYOT ervaring is vóór alles de knowhow van het schoonheidsinstituut, een uniek moment tijdens een zorgvuldig en deskundig uitgevoerde behandeling die met schoonheidsproducten wordt voortgezet in de badkamer. Sommige producten zijn legendarisch, andere begeleiden vrouwen in hun schoonheidsrituelen.

De knowhow van de verzorgingsexpertise van PAYOT wordt uit de erfenis van Dr. Nadia Payot verkregen. Een schoonheidsmethode gebaseerd op unieke verfijnde massagebewegingen, doeltreffende werkstoffen en sensoriële texturen. Echte vakkennis voor ongeëvenaarde resultaten en absoluut genot.

Reviderm

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van dermatologie en cosmetologie.

Reviderm combineert de resultaten van deze onderzoeken met krachtige werkstoffen uit de natuur, voor het produceren van effectieve producten. Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd met de unieke Reviderm microdermabrasie, bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering.

Daarnaast worden de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, gestopt. De producten en behandelingen helpen om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

skindications

De skindications cosmeceuticals productlijn combineert dermatologische kennis met medische bevindingen voor het creëren van een op maat gemaakt huidverzorgingsplan, met uitstekende resultaten.

Wanneer je last hebt van een trekkend huidgevoel, allergische reacties, roodheid of onzuiverheden, zorgt skindications ervoor dat de huid wordt geregenereerd. Gebruik skindications voor het weer in balans brengen van de gestreste huid.